ЦСКА спешно ще привлече още един нападател

За това е настоял и новият треньор Нестор Ел Маестро

09.08.2023 | 08:53 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА спешно ще привлече още един нападател

ЦСКА привлече трима офанзивни футболисти досега през лятото, но ще се подсили с още един нападател до края на трансферния прозорец. За това е настоял и новият треньор Нестор Ел Маестро. В момента той разполага само с един типичен състезател за върха на атаката – Дюкенс Назон, пише "Тема Спорт".

Това е така, след като се оказа, че пристигналият с големи надежди Майкъл Естрада е с хронична контузия в коляното. Не е ясно кога нападателят е преминал голяма част от задължителните медицински изследвания, но в ЦСКА установяват неприятната ситуация чак след като Естрада вече има подписан договор. 

Освен това нападателят е със сериозно наднормено тегло, като не постига никакъв прогрес в тази посока и едва ли ще е готов да помогне пълноценно на съотборниците си в близките месеци. В ЦСКА все още не са избрали и метод за неговото лечение. Към момента той тренира с основната група, но на по-леки обороти.

Контузен е и друг нападател – Браян Морено, очакван да се завърне в игра чак през октомври. С постоянни проблеми също е Бисмарк Чарлс, който и в момента се готви индивидуално. 

Снимка: Lap.bg