Десподов: Кофти ситуация, няма да е последната дузпа, която ще изпусна

Ако ни вървеше в Разград първия мач, резултатът щеше да е 3:1, каза капитанът на разградчани

02.08.2023 | 15:23 Редактор: Вяра Димова

Когато и да съм изпълнявал дузпа досега, никога не съм имал напрежение. Това заяви капитанът на "Лудогорец" Кирил Десподов при завръщането на отбора от Любляна.

Вчера българският шампион отпадна от Шампионската лига, след като загуби гостуването си на местния "Олимпия" с 1:2, а родният национал пропусна дузпа дълбоко в добавеното време, която щеше да прати мача в продължения.

"Аз мисля, че не само за мен, ами за целия отбор е разочарованието. По такъв начин да отпаднем. Мачът тръгна добре, поведохме 1:0. След това много бързо изравниха и накрая кофти ситуация. Червен картон, накрая изпуснах дузпа в последните секунди, малшанс. Напрежение не мисля, че имаше. Не изглеждахме по най-добрия начин", започна той.

"Когато и да съм изпълнявал дузпа досега, никога не съм имал напрежение. Взех си топката, знаех къде ще изпълня дузпата. Предният ден бих дузпи в другия ъгъл. Нарочно, ако някой гледа тренировката да си помисли, че ще бия в другия ъгъл. Трябва да уважаваме труда на вратаря, доста хубаво спасяване направи. Няма да е първата, няма да е последната дузпа, която ще изпусна. Извиних се на момчетата в съблекалнята и продължаваме напред, коментира крилото на "зелените".

"Ако ни вървеше в Разград първия мач, резултатът щеше да е 3:1. Нямаше да е 1:1. Доста положения изпуснахме. Имахме желание да победим. Не ни влязоха ситуациите. Изпуснахме доста. В реванша поведохме, но като че ли този мач отборът на Любляна имаше ситуации за гол. Не трябва да омаловажаваме нашия труд. Изпуснахме и ние ситуации", добави още Десподов.

Снимка: lap.bg