"Ювентус" тресна "Милан" след дузпи в зрелищен мач в САЩ

Два италиански гранда завършиха 2:2 в редовното време

28.07.2023 | 11:09 Редактор: Тодор Петров

"Ювентус" и "Милан" се срещнаха в САЩ и зрителите в Карсон видяха 4 гола за крайното 2:2 и победа на Старата госпожа с дузпи след общо 6:5, след като и двата тима изпълниха повече от 5 дузпи.

"Росонерите" на два пъти повеждаха в резултата. Първо Тиау бе точен с глава, а след това Оливие Жиру се разписа от въздуха. Но "Юве" не се предаде и на два пъти изравнява - чрез Данило след корнер и с попадение на Ругани при един удар от фаул на Федерико Киеза. Мачът в редовното време приключи 2:2 и се стигна до дузпи.

При дузпите на вратата на двата тима бяха резервите - Спортиело и Пинсолио. Изпълненията бяха интересни. Лука Ромеро се подхлъзна тип Джон Тери и би в аут. Милик вкара гол, Адли се разписа, а ударът на Айлинг Джуниър бе спасен. 

Побега също видя как изпълнението му бе отразено от вратаря, а Николуси се разписа. Де Кетеларе бе точен, Хуйсен се разписа, Коломбо вкара, а Спортиело отрази удара на Костич. Стигна се до допълнителни дузпи и след като Бартезаги видя удара си спасен от Пинсолио, докато Суле бе точен за победата на "Юве" с 6:5.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
89g11g23g
преди 9 месеца