Илич: Пропуснахме положения, вкарахме красив гол само чрез Хайнц

Треньорът на ЦСКА не е доволен от пропуските на тима му пред "Крумовград"

22.07.2023 | 11:24 Редактор: Вяра Димова

Треньорът на ЦСКА Саша Илич не беше много доволен от пропуските на тима му пред вратата на новака "Крумовград". "Не се промени нищо, за съжаление - пропуснахме много положение, както и в мача с "Хебър". Пропуснахме 5-6 положения, вкарахме красив гол само чрез Хайнц", каза сръбският специалист.

"Когато в един мач, пропуснеш толкова, това е много. Ако бяхме вкарали по-рано втори гол, играта ни щеше да е много по-добра. Важното е, че спечелихме", добави той.

"Статистичните положения зависят от играчите, които имаме. Загубихме Маурисио Гарсес, който беше един от най-добрите при тези ситуации. Ще работим с играчите и ще се опитаме да се доближим до това, което направихме миналия сезон", поясни Илич.

"По правилата само пет играчи извън Европейския съюз могат да бъдат в групата. Днес Естрада не беше, надявам се да попадне за другия мач", каза още треньорът.

"Изтеглихме възможно най-тежкия противник - "Сепси", предстоят ни трудни мачове, но ще дадем всичко от себе си, за да продължим напред", завърши Саша Илич.

Снимка: lap.bg