Още трима нови играчи ще подсилят ЦСКА в битката за титлата

ще хвърли всички нови полеви футболисти в сблъсъка с "Крумовград"

18.07.2023 | 08:48 Редактор: Тодор Петров
Още трима нови играчи ще подсилят ЦСКА в битката за титлата

Лятната селекция в ЦСКА продължава. Досега "армейците" привлякоха шестима футболисти – вратаря Марин Орлинов, защитниците Сейни Санянг и Браян Кордоба и нападателите Майкъл Естрада, Матиас Фаетон и Данило Асприля. 

До края на трансферния прозорец в Борисовата градина се очакват още три нови попълнения. Червените се нуждаят от подсилване в защита и в средата на терена.

Треньорът Саша Илич остана много разочарован от представянето на своите възпитаници при нулевото равенство с "Хебър" в Пазарджик на старта на Първа лига. Сърбинът със сигурност ще направи промени в състава си за предстоящото домакинство на "Крумовград" в петък от 21:00 часа. 

Той ще хвърли всички нови полеви футболисти в сблъсъка, макар че никой от тях не е добре адаптиран, а някои се намират и в лоша физическа форма. От първата минута ще стартират Сейни Санянг, Браян Кордоба и Матиас Фаетон, който бе най-острият играч на ЦСКА в Пазарджик след появата си на почивката, пише "Тема Спорт".

През втората част срещу Крумовград на терена ще влязат и Майкъл Естрада, както и Данило Асприля, който пропусна визитата на Хебър, защото нямаше картотека. За Кордоба и Асприля това ще е официален дебют с червената фланелка. След изтърпяно наказание за армейците се завръща Иван Турицов, който ще заеме позицията вдясно на отбраната вместо младия Асен Дончев.

Снимка: Lap.bg