Проливен дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Меси в Маями, феновете в истерия

Футболистът премина със свободен трансфер в клуба на Дейвид Бекъм в МЛС - "Интер"

17.07.2023 | 07:34 Редактор: Вяра Димова
Проливен дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха Меси в Маями, феновете в истерия

Дъжд, гръмотевици и див козел посрещнаха футболиста в Маями. Истерията по представянето на аржентинеца на стадион "DRV PNK" във Форт Лодърдейл започна от рано в неделя. Дейвид Бекъм, акционер в клуба, изпревари дъжда и се появи заедно с прелестната си съпруга Виктория.

Доста привърженици вече бяха заели места по трибуните, когато от небето над Маями се изсипа проливен дъжд, придружен от гръмотевици. Наложи се феновете да се крият по входовете и под стълбите на съоръжението.

От клуба публикуваха официално съобщение, което гласеше, че безопасността гостите е основен приоритет на клуба и те бяха призовани ако са на стадиона да останат в автомобилите си и да следят за нови съобщения. Беше публикувана и актуална прогноза за времето.

Лионел Меси премина със свободен трансфер в клуба на Дейвид Бекъм в МЛС - "Интер" (Маями), съобщи "Скай спорт". Клубът от МЛС обяви официално подписването. Бившият нападател на "Барселона" Меси беше свободен, след като остави договора си с френския шампион "Пари Сен Жермен" да изтече, припомня БГНЕС.

"Барселона" се интересуваше от завръщането на Меси на "Ноу Камп", но оферта не беше отправена поради правилата за финансов феърплей в Ла Лига.

Снимка: БГНЕС