"Ювентус" иска Кесие от "Барса", ПСЖ натиска да отмъкне Кейн от "Тотнъм"

Френският шампион търси нов нападател 

16.07.2023 | 14:35 Редактор: Тодор Петров

Рекордьорът по титли на Италия - "Ювентус", продължава да преговаря с "Барселона" за трансфера на котдивоарския полузащитник на каталунците Франк Кесие, съобщава журналистът Фабрицио Романо в социалните мрежи.

Страните ще проведат нов кръг от преговори за 26-годишния играч. Кесие е основната цел на клуба от Торино за този летен трансферен прозорец, но "Ювентус" иска първо да разбере плана на играча, тъй като футболистът иска да остане в "Барселона" или да се пробва в клубове от английската Висша лига.

Френският шампион ПСЖ пък търси нов нападател и звездата на "Тотнъм" Хари Кейн е високо в техния трансферен списък, пише The ​​Telegraph.

Според източника, ПСЖ иска да подпише с един или дори двама нападатели през летния трансферен прозорец. Парижани вече взеха голям брой добри играчи на различни позиции, като единствената зона, която трябва да бъде подсилена сега, е нападателната линия. 

Много имена са свързвани с френския клуб, включително Душан Влахович, Виктор Осимен и Гонсало Рамос, но Кейн е номер едно в техния списък.

Снимка: БГНЕС