Илич: Ще разчитам на младите играчи, а целите са винаги са титла и купа

"Селекцията при нас продължава", заяви треньорът на "червените"

01.07.2023 | 17:35 Редактор: Искра Ангелова
Илич: Ще разчитам на младите играчи, а целите са винаги са титла и купа

Треньорът на ЦСКА Саша Илич обяви, че смята да разчита на част от младите играчи в тима. Той похвали талантите за представянето им в първите две контроли с "Ботошани" (1:0) и "Базел" (1:0). Сръбският специалист изрази надежда, че "армейците" ще се подсилят с още двама-трима нови футболисти.

"Доволен съм от подготовката досега. Победите са добре дошли, но резултатите на този етап на са важни. Младите момчета се представят много добре. Надявам се да продължат в същия дух, защото смятам да разчитаме на някои от тях. Селекцията при нас продължава. Надявам се да привлечем двама-трима добри играчи и тогава вече можем да бъдем конкуренция на "Лудогорец". Аз съм в ЦСКА и продължавам да работя с това, което имам", заяви Илич, цитиран от БТА.

"Целите както винаги са титла и купа. Новите момчета, които дойдоха, са добри играчи и се надявам да паснат на отбора", допълни треньорът на "червените".

Срещу швейцарците треньорът заложи като титуляри на Християн Петров, Асен Дончев и Марк-Емилио Папазов. След почивката пък в игра се появиха Александър Бучков, Георги Чорбаджийски, Павел Жабов, Симеон Александров и Илиан Антонов.

Снимка: Lap.bg.