"Черно море" с нова гръмка победа

"Моряците" на Илиан Илиев надиграха тима на "Етър" с 4:0

27.06.2023 | 22:12 Редактор: Искра Ангелова

Нова разгромна победа записа отборът на "Черно" море в контролите от лятната подготовка, след успеха с 5:0 срещу "Спартак" (Плевен) миналия четвъртък . Днес "моряците" на Илиан Илиев надиграха тима на "Етър" с 4:0 във втория си спаринг на стадиона в Тетевен. Два гола за успеха срещу новака в efbet Лига реализира Атанас Илиев (8,45) (втория от дузпа), а по един добавиха Даниел Димов (12) и Исмаил Иса (67).

"Черно море" стартира по-добре двубоя и още в 8-ата минута успя да открие резултата. След грешка в половината на Етър, Васил Панайотов намери Матеус Машадо вдясно, който подаде към Атанас Илиев, а нападателят с левия крак не сгреши за 1:0. В 12-ата минута "моряците" поведоха с 2:0. След центриране от фаул от левия фланг на Мазир Сула и последвало разбъркване в наказателното поле, капитанът Даниел Димов реализира за 2:0.

В 18-ата минута Атанас Илиев засече центриране с глава отляво, но стреля право в ръцете на вратаря на "Етър". В 38-ата минута добра атака по левия фланг завърши с подаване към Атанас Илиев, който от малък ъгъл стреля, но вратаря изби.

В добавеното време на първата част "Черно море" получи право да изпълни дузпа за игра с ръка в наказателното поле, а Атанас Илиев я превърна в гол с удар под гредата.

Четете цялата в gol.bg.

Снимка: Официален сайт на "Черно море"