Майката на Мбапе преговаряла тайно с емира на Катар за трансфер на сина ѝ

"Реал" (Мадрид) е готов да плати максимум 200 + 20 милиона евро, което не е достатъчно

25.06.2023 | 21:40 Редактор: Елеонора Танева
Майката на Мбапе преговаряла тайно с емира на Катар за трансфер на сина ѝ

Появиха се подробности от преговорите между "Реал" (Мадрид) и "Пари Сен Жермен" за трансфера на нападателя Килиан Мбапе. Това съобщи кореспондентът на El Debate Томас-Гонзалес Мартин в Twitter.

Според журналиста майката на футболиста е водила "тайни преговори" с парижани от няколко месеца. Тя също така се обърнала към емира на Катар да затвори въпроса за преминаването на сина ѝ в мадридския клуб възможно най-скоро, пише "Труд".

До момента обаче е известно, че "Реал" е готов да плати максимум 200 + 20 милиона евро за трансфера, докато ПСЖ иска 250 + 50 милиона евро за него. Твърди се, че преговорите продължават.

Според Молина мадридският клуб е направил няколко предложения на парижани, Мбапе е обявил публично желанието си да напусне, но ПСЖ не е разгледал тези искания. „Президентът [на Реал Мадрид] се обади на Килиан и каза, че ПСЖ дори не е отговорил на офертите. Мбапе почти избухна в сълзи, защото искаше да се присъедини към Реал Мадрид, за което мечтаеше от детството си", каза кореспондентът.

Снимка: БГНЕС