ЦСКА се отказа от Гарсес, няма да бърза с продажбата на Назон

"Червените" ще привлекат поне двама нападатели в следващите седмици

16.06.2023 | 10:31 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА се отказа от Гарсес, няма да бърза с продажбата на Назон

ЦСКА не се възползва от възможността да откупи правата на Маурисио Гарсес от третодивизионния бразилски "Бруске" за 650 000 долара. Тази опция бе залегнала в договора за преотстъпване на нападателя, но изтече вчера, 15 юни.

Армейците нямат никакво намерение да плащат толкова голяма сума за 26-годишния футболист. "Червените" все пак могат да задържат Гарсес, но само при положение, че "Бруске" приеме оферта, която е над два пъти по-ниска от въпросните 650 000 долара, записани в договора му за откупуване.

ЦСКА няма да бърза с продажбата на нападателя Дюкенс Назон, пише "Тема Спорт". "Армейците" почти сигурно ще продадат нападателя до края на летния трансферен прозорец. "Червените" ще привлекат поне двама нападатели в следващите седмици, но тяхното осигуряване и период на адаптация ще отнемат известно време, а новият сезон чука на вратата. Той започва в средата на юли. 

Затова и голмайсторът на армейците ще стартира кампанията в Борисовата градина, а до негова продажба ще се стигне на по-късен етап от лятото.

Снимка: Lap.bg