Борба за живот: Отново интубираха вратаря на ПСЖ - Рико, състоянието му остава тежко

Той получи черепно-мозъчна травма миналия месец в Андалусия

09.06.2023 | 19:46 Редактор: Искра Ангелова
Борба за живот: Отново интубираха вратаря на ПСЖ - Рико, състоянието му остава тежко

Вратарят на "Пари Сен Жермен" Серхио Рико остава в тежко състояние след инцидента, който претърпя след падане от кон, и отново е бил интубиран, разкриха източници от болницата в Севиля, където получава медицински грижи.

29-годишният страж бе "приет в интензивно отделение и отново интубиран, той остава в тежко състояние", сподели източникът, добавяйки, че медицинският персонал "продължава да следи неговия прогрес", цитиран от БГНЕС.

Болница "Вирхен дел Росио" възнамерява да публикува нов медицински доклад идната седмица. Във вторник източници от болницата бяха разкрили, че е имало "окуражителни знаци", дори и да е било необходимо да останат "предпазливи", намеквайки, че медицинският персонал постепенно изважда Рико от упойката, за да види как ще реагира той.

Припомняме, че вратарят на ПСЖ получи черепно-мозъчна травма миналия месец в Андалусия и бе поставен под респираторни грижи. Феновете на парижани на "Парк де Пренс" скандираха името му по време на последния мач на френския шампион от Лига 1 срещу "Клермон" миналата събота.

Снимка: БГНЕС