Топузаков: Доволен съм от поканото на терена, не отстъпвахме по нищо от "Лудогорец"

Треньорът на "Левски" даде шанс за изява на голяма част от резервите и младите футболисти на "сините"

04.06.2023 | 08:25 Редактор: Михаела Димитрова

Доста доволен съм от това, което показахме на терена. Не отстъпвахме по нищо в игрови аспект от "Лудогорец". Всичко, което беше като замисъл и да бъде елемент като изненада, мисля, че момчетата се представиха по най-добрия начин. Бъдещето е пред младите и те го показаха, коментира треньорът на Левски Елин Топузаков след загубата от Лудогорец с 2:3 в Разград.

Топузаков даде шанс за изява на голяма част от резервите и младите футболисти на "сините", като неговите играчи водеха с 2:1 до средата на второто полувреме, но в крайна сметка загубиха. "В началото играхме с трима централни защитници, на полувремето направихме смяна и заиграхме с четирима. Мисля, че се представихме добре и в доста голяма част от времето бяхме равни на Лудогорец. В началните минути на второто полувреме имахме и надмощие, когато вкарахме и гол. За мен няма резерви, разчитам на всички от тях. Всеки един от тях защити името си. Мога да разчитам на всеки един, който е в съблекалнята на Левски", допълни треньорът на "Левски".

"В игрови план съм доволен от всички. Това, което искахме като стил на игра, нямаше никакво притеснение, дори и от младите ни играчи. Всеки един мач е супер важен. Въпросът е кой е в най-добро състояние и в най-добра форма. Ние изглеждахме доста опасно и срещу "Лудогорец". С представянето на терена днес и с головете, които вкарахме няма никакво съмнение. "Левски" винаги играе за себе си“, каза още Топузаков.

Снимка: Lap.bg