БФС ще намали наказанието на ЦСКА, ще има публика на мача с "Черно море"

Днес двубоят срещу "Ботев" (Враца) ще се проведе без фенове по трибуните

08.05.2023 | 10:01 Редактор: Тодор Петров
БФС ще намали наказанието на ЦСКА, ще има публика на мача с

Наказанието на ЦСКА за два мача при затворени трибуни, наложено от Дисциплинарната комисия към БФС след дербито с "Лудогорец", ще бъде намалено наполовина след заседанието на Апелативната комисия в сряда, съобщи "Тема Спорт".

Днес двубоят срещу "Ботев" (Враца) ще се проведе без публика, но се очаква привърженици да бъдат допуснати на домакинството на "Черно море" от първия плейофен кръг следващия понеделник.

От "Армията" обжалваха наказанието, което получиха след мача с "Лудогорец", а в петък от БФС счетоха апела им за допустим. От централата изискаха от ЦСКА видеозапис от обжалваните моменти, както и да се изслушат представител на клуба, председателя на Дисциплинарната комисия или упълномощен от него човек, главния съдия на мача Георги Кабаков, за да бъде взето крайно решение. 

То обаче вече е ясно – наказанието на ЦСКА ще бъде намалено, след като през сезона вече БФС създаде прецедент, смекчавайки санкция на "Левски" именно след вечно дерби с "червените".

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Иванов
преди 1 година
Ами да тия от БФС няма къде да мърдат и ще взеха че се решиха да намалят наказанието,а Топузаков какво реве и мрънка че ощетили отбора му тъкмо като почнали да трупат точки,именно трябва да каже как така отбора му от девето десето място се озова на магия до четвъртото,Ами с помощта на БФС и съдийството. Сигнализирай за неуместен коментар