Топузаков отдаде дължимото на Мъри за победата над "Ботев": Това беше футболен празник

"Всеки треньор иска повече от своите футболисти", заяви треньорът на "сините"

30.04.2023 | 09:13 Редактор: Искра Ангелова
Топузаков отдаде дължимото на Мъри за победата над

Треньорът на "Левски" Елин Топузаков не скри задоволството си след успеха с 1:0 като гост на "Ботев" (Пловдив) при откриването на стадион "Христо Ботев". Той определи сблъсъка като "футболен празник" и заяви, че изисква повече хладнокръвие от своите футболисти пред гола.

"Всеки треньор иска повече от своите футболисти. Мисля, че бяхме по-настоятелни в атака. Можехме да решим нещата по-рано в наша полза с второ или дори трето попадение. Владеехме повече топката и контролирахме темпото на мача, и това обезкуражи тима на "Ботев". Трябва да сме по-хладнокръвни пред гола", започна Топузаков.

"Атмосферата повлия положително на нашите футболисти. Получи се един футболен празник. Това е страхотно съоръжение с перфектен терен. Искам да поздравя отбора на "Ботев" (Пловдив), защото това е страхотно събитие за тях. За нас бяха важни трите точки днес", каза още старши треньорът на "Левски", цитиран от gol.bg.

"Всеки ден е важен за нас като треньорски щаб. Този отбор е селектиран и изграден от Станимир Стоилов. Ние само трябва да даваме нужната мотивация", завърши Топузаков.

Снимка: Lap.bg.