С гол от дузпа ЦСКА 1948 удари "Локо" (Пд) в битката за Европа

Педриньо донесе победата на домакините

22.04.2023 | 21:33 Редактор: Вяра Димова
С гол от дузпа ЦСКА 1948 удари

Отборът на ЦСКА 1948 продължи с добрите си изяви през 2023 година, след като победи "Локомотив" (Пловдив) с 1:0 у дома в мач от 27-ия кръг на Първа лига. На стадион "Витоша" в Бистрица всичко в двубоя бе решено от една ситуация в началото на второто полувреме, когато защитникът на "смърфовете" Джовани Трупе извърши нарушение в наказателното поле срещу Радослав Кирилов, който щеше да отбележи на празна врата.

Реферът Волен Чинков отсъди дузпа и показа директен червен картон на Трупе, а Педриньо не сбърка от бялата точка за 1:0. В оставащите минути "червените" имаха още няколко добри шанса за гол, а гостите, които през първото полувреме удариха греда, така и не успяха да стигнат до изравнително попадение, пише gol.bg.

По този начин ЦСКА 1948 вече иmа осем победи в десет мача под ръководството на новия треньор Тодор Янчев, включително седем успеха в девет двубоя в първенството. Тимът заема трета позиция с 57 точки, седем по-малко от втория ЦСКА и девет повече от четвъртия Черно море. "Локо" (Пд) е на шеста позиция с актив от 43 точки.

Снимка: lap.bg