Топузаков преди дербито с ЦСКА: Невъзможно е да заместя Мъри Стоилов. Страх нямам

Ситуацията не е от най-цветущите, заяви треньорът

15.04.2023 | 15:01 Редактор: Елеонора Танева

Ситуацията не е от най-цветущите. Опитах се в индивидуални разговори с футболистите да ги успокоя. При тях всичко е наред и трябва да мислят само за футбол. Аз и щабът ми ще направим така, че "Левски" да изглежда подобаващо. Този отбор е селектиран и изграден от Станимир Стоилов. Виждаме каква е подкрепата към тима. Достигна се до друго ниво, което е заслуга на Мъри и неговия щаб. Присъствал съм на неговите тренировки, негов ученик съм. Той е направил нещо невероятно и ще се опитам да продължа линията му. Това заяви треньорът на "Левски" - Елин Топузаков, на пресконференция преди дербито с ЦСКА.

По думите му футболистите са в много добра спортна форма. 

"Не искам да влизам в ролята на Станимир Стоилов. Невъзможно е да го заместя. Страх нямам. За втори или трети път се явявам в такава позиция. Имам достатъчно рутина и опит да се ориентирам в ситуацията. Трябва да се продължи напред", каза още бившият национал.

"Това е мач срещу ЦСКА, дерби е. Отборът има нужда от подкрепата на своите фенове. На никого не е приятно. Може да има несъгласие във всички фракции на "синята" общност, но не може да изоставиш отбора си в такъв мач. Мисля, че този отбор трябва да получи подкрепа от своите фенове, които са показали, че могат да му дават криле”, призова феновете Топузаков.

Снимка: БГНЕС