Кръстаич: Футболист от "Арда" ще стане национал, когато покаже нужното ниво

Призовавам ви да не нахлувате в личния ми живот и пространство и да не използвате името ми в борби и противопоставяни, заяви селекционерът

06.04.2023 | 20:55 Редактор: Елеонора Танева
Кръстаич: Футболист от

Селекционерът на българския национален отбор по футбол Младен Кърстаич приветства политиката на "Арда" за налагането на млади български таланти в националния отбор, но държи на мнението си, че национален състезател от "Арда" ще има тогава, когато е убеден в нивото на въпросния играч. И обещава, че скоро ще бъде на трибуните на "Арена Арда".

Ето и становището на Кърстаич, изпратено до БТА:

"Уважаеми представители на ФК "Арда",

Откакто бях назначен на позицията селекционер на българския национален отбор по футбол, наблюдавах Вашия състав нееднократно. Разбира се, имам желание и да посетя стадиона Ви възможно най-скоро, тъй като вече съм обиколил повечето стадиони в Първа лига.

Щастлив съм, че изповядвате налагането на български играчи и напълно Ви подкрепям за тази философия.

Въпреки това подчертавам - едва тогава, когато съм напълно убеден, че някой от Вашите футболисти е готов за националния тим, той ще бъде повикан. Дотогава ще наблюдавам внимателно развитието на Вашите състезатели.

Същевременно Ви призовавам да не нахлувате в личния ми живот и пространство и да не използвате името ми в борби и противопоставяния. Ще се видим скоро в Кърджали.

С цялото ми уважение, Младен Кърстаич"

Снимка: lap.bg