Мъри Стоилов обяви дали остава в "Левски"

Очакванията му са до мача с "Локомотив" "сините" намерят верния ритъм

04.04.2023 | 16:52 Редактор: Елеонора Танева
Мъри Стоилов обяви дали остава в

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов отговори на слуховете, че може да напусне “сините” още след края на двубоя срещу "Локомотив" (София).

"Отдавам ги на интереса към "Левски". Второ - много от нещата се преекспонират. Ние сме демократична държава и всеки може да говори каквото си иска. Отдавам го и на понякога недотам здравата обстановка и постоянните разговори, които се водят. Когато има нещо, ще го разберете първо от мен. Никога не съм крил нищо", каза Мъри след контролата срещу "Витоша" (Бистрица), която "Левски" спечели с 4:0.

По думите му като желание и динамика тази контрола е била по-силна за "сините" от мача с "Ботев" (Враца). Очакванията му са до мача с "Локомотив" да тимът му на намери верния ритъм.

"Предпочитам официални мачове, а не контроли. Не може при 8 отбора, които играят четвъртфинали, другите да стоят 20 дни. Играем с "Локомотив" (София) и след това още 10 дни нямаме мач. Оказва се, че за един месец ще играем един мач срещу "Локомотив". Ако това е ритъм и динамика?!", коментира Стоилов.

Четете повече на gol.bg

Снимка: lap.bg