Ще пести ли сили ЦСКА срещу "Черно море" за Купата

Двубоят е тази вечер от 20 часа на стадион "Българска армия"

04.04.2023 | 10:07 Редактор: Тодор Петров
Ще пести ли сили ЦСКА срещу

"Черно море" гостува на ЦСКА в един от най-завързаните 1/4-финали в турнира за Купата на България. Сблъсъкът е тази вечер от 20 часа на стадион "Българска армия".

Треньорът на ЦСКА Саша Илич ще направи няколко рокади сред титулярите си. В неделя "армейците" гостуват на Славия в "Овча купел" и треньорът ще съхрани някои от основните си състезатели за важната битка в първенството.

Под рамката ще започне Димитър Евтимов, който игра и в предишните двубои в турнира досега през кампанията. В защита пък се очаква да се появи Мено Кох, като в последния момент Саша Илич ще вземе решение кой от титулярните му бранители да остане на резервната скамейка, пише "Тема спорт".

В халфовата линия също ще има промени, като сред титулярите ще се завърне Марселино Кареасо, стартирал от пейката срещу Спартак. Там ще седне голмайсторът Дюкенс Назон, който имаше здравословни проблеми по време на лагера на Хаити.

"Очаквам да се получи добър мач и се надявам да имаме и малко шанс, за да продължим на полуфиналите в турнира. Не е лесно да се играе като гост на ЦСКА, но нямахме късмет при жребия. От друга страна обаче, ако продължим напред, ще отстраним един от фаворитите за трофея", каза треньорът на "моряците" Илиан Илиев.

Снимка: Lap.bg