ЦСКА подготвя звездна лятна селекция за евротурнирите

"Червените" искат да привлекат поне трима класни футболисти

17.03.2023 | 07:48 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА подготвя звездна лятна селекция за евротурнирите

В ЦСКА са амбицирани да затвърдят положителната посока, в която се развива селекционната им политика и вече работят усилено по летните си трансфери. От "Армията" гледат множество футболисти, като дори са влезли в предварителни разговори с някои от тях.

"Червените" искат да привлекат поне трима футболисти, които значително да повишат цялостното качество на състава и с тях да се атакува влизане в груповата фаза на евротурнирите. От клуба ще опитат да се подсилят във всички линии, но входящите трансфери няма да са повече от 4-5, за разлика от последните години, когато всяко лято се привличаха по близо дузина нови футболисти, пише "Тема спорт".

"Армейците" имат нужда от подсилване в ядрото на ариегарда, халфовата линия, по фланговете, а се разглеждат варианти и за върха на атаката. Сред набелязаните са няколко леви крайни защитници. 

Преди дни стана ясно, че червените са водили преговори с 29-годишния Матей Ханушек, който е собственост на "Спарта" (Прага), а в момента играе под наем в турския елитен "Анкарагюджю". Халфбекът на "Ботев" (Пловдив) Па Конате, също е свързван с трансфер на "Българска армия".

Снимка: Lap.bg