"Лудогорец" представи Неделев, той разкри защо избра да играе в Разград

Естествено, че ще има фенове, които са недоволни и ще ме наричат предател, сподели футболистът

03.03.2023 | 16:07 Редактор: Тодор Петров

Тодор Неделев беше представен официално като ново попълнение на "Лудогорец" от техническия директор Козмин Моци. Бившият футболист на "Ботев" (Пловдив) ще носи фланелката с номер 88.

"Видях в тяхно лице, че имат огромно желание да ме привлекат. Отборът ме прие много добре. Тук съм да помогна на "Лудогорец" да стане шампион, а аз да изпитам емоцията от големи мачове, каквито тимът играе всяка година", заяви Неделев.

"Причината да стане този трансфер, е че имаше два клуба - единият ми показа, че няма нужда от мен, а другият ми показа огромно уважение и колко ме иска в редиците си. Усетих страхотна подкрепа от тях. Всеки един футболист, който не е желан в един отбор, ще отиде на място, където ще бъде ценен и уважаван", добави той.

"Естествено, че ще има фенове, които са недоволни и ще ме наричат предател. Аз излязох пред тях и казах моята гледна точка. Всеки човек си има мнение и може да вярва на каквото поиска. Има много мачове до края на първенството. Ще направим всичко възможно да ги спечелим и да станем шампиони. Отново съм в България, просто сменям отбора. Професионалист съм и трябва да се адаптирам по най-бързия начин и да давам всичко от себе си", каза още Неделев.

Вижте повече в репортажа.