Огромен резил за "Рома" срещу "Кремонезе", Моуриньо побесня и го изгониха

Аз съм емоционален, но не и луд, каза треньорът на "джалоросите" 

01.03.2023 | 09:54 Редактор: Тодор Петров
Огромен резил за

Жозе Моуриньо заяви, че "Рома" може да обвинява само себе си за загубата от "Кремонезе" и добави, че обмисля да заведе дело срещу четвъртия съдия Марко Сера. Наставникът на "вълците" бе изгонен на трибуните при поражението и заподозря конспирация, тъй като четвъртият рефер е от Торино, а в неделя за "Рома" предстои мач с "Ювентус".

"Джалоросите" имаха възможност да се изкачат на второ място с победа срещу "Кремонезе", но вместо това отстъпиха на новака, който регистрира първия си успех за сезона. "Умората не е оправдание", каза Моуриньо пред DAZN.

"Нямахме късмет, допуснахме два гола при техния шанс и половина. Отговорността е наша. Липсваше ни интензивност. Играчите на Рома винаги искат да побеждават, но имам чувството, че "Кремонезе" изигра мача на живота си. Това не беше мач, който заслужавахме да спечелим, но не заслужавахме и загуба. След изравнителния гол всички си мислехме, че ще дойде победният гол, но вместо това дойде дузпа за тях", коментира Моуриньо.

"Аз съм емоционален, но не и луд. За да реагирам така, първо трябваше да се случи нещо. Трябва да разбера дали мога да предприема някакви правни действия. Пичинини ми даде червен картон, защото за съжаление четвъртият съдия няма капацитета да разбере какво ми каза", каза още той, цитиран от gol.bg.

Снимка: БГНЕС