Мъри Стоилов праща Ники Михайлов отново на пейката

Наставникът на "сините" обмисля възможността да даде шанс на младия Пламен Андреев

18.02.2023 | 11:01 Редактор: Искра Ангелова
Мъри Стоилов праща Ники Михайлов отново на пейката

Николай Михайлов отново сяда на пейката, пише "Труд". Опитният вратар бе реабилитиран след фаталните грешки срещу "Хамрун" преди седмица за двубоя с "Черно море", но гаф, донесъл поражение с 0:1 е на път отново да го извади от сметките на треньора Станимир Стоилов.

Наставникът на "сините" сериозно обмисля възможността да даде шанс срещу "Пирин" на младия Пламен Андреев. Именно това поискаха и феновете по време на срещата с "моряците" на стадион "Ивайло". На няколко пъти през второто полувреме публиката на столичния гранд скандираше името на резервния в този мач страж.

В Благоевград "Левски" няма да може да разчита отново на Жереми Петрис, лекуващ контузия, както и на наказания Андриан Краев. Вероятно същото ще се случи и с Илиян Стефанов, който е болен. Очаква се шанс да получат още двама млади в лицето на Марин Петков и Патрик-Габриел Галчев.

В петък пък "сините" бяха изненадани от своя бивш съотборник Георги Миланов. Халфът осъществи трансфер през зимата в дубайския "Ал Дарафа", но сега е в България за няколко дни. На "Герена" той получи специален плакет от уредника в клубния музей Петър Димитров, който се дава на заслужили към "синия" клуб футболисти. Миланов имаше възможност да поговори с играчите на „сините“, а също и с мажоритарния собственик Наско Сираков и старши треньора Станимир Стоилов.

Снимка: Lap.bg.


1
0 rate up comment rate down comment 0
manivela
преди 1 година
нито тпя ни баща му стават за тия работи и колкото повече стоят се радвам футбола губи и публиката си отиде от стадионите !!! Сигнализирай за неуместен коментар