Илиан Илиев разочарован от играта на "Черно море" седмица преди мача с "Левски"

За да имаш топката трябва да играеш много по-агресивно в дефанзивен план, посочи треньорът

04.02.2023 | 20:00 Редактор: Елеонора Танева
Илиан Илиев разочарован от играта на

Старши треньорът на "Черно море" – Илиан Илиев, коментира представянето на своя отбор в контролата с "Добруджа", която завърши с победа на моряците с 4:2.

"Като работа, като тренировки и контроли, успяхме да свършим заплануваното. Важното е, че някои от новите футболисти няма да са готови за първия мач – Матеус Машадо и Мишаел Алвес, заради визите. Останалите, сред тях има и доста млади хора, са готови, нямаме и трайни контузии. Не съм доволен и то много от играта ни в дефанзивен план. Много лош преход направихме, първото полувреме не, но второто – дадохме пространства. Като цяло от тази контрола най-сме недоволни от играта ни в дефанзивен план. За да имаш топката трябва да играеш много по-агресивно в дефанзивен план. В някои моменти на мача Добруджа печелеше повече единоборства и имаше повече топката", коментира треньорът.

Тимът има нужда от външен нападател. Вече мисли стратегия за първия мач след подновяване на първенството - срещу "Левски".

"Има една седмица до мача с "Левски" и ще преценим дали Атанас Илиев има шансове да играе. Естествено, че няма да правим глупости. Засега добре се придвижва, не е играл, личи си, но той е малко по-различен тип нападател от тези, които имахме преди – да ги търсят повече на скорост", заяви Илиан Илиев.

Четете повече на gol.bg

Снимка: lap.bg