ЦСКА е близо до още един нов играч преди рестарта на шампионата

Очаква се до дни, а може би дори и до часове, въпросният футболист да пристигне в България

02.02.2023 | 11:25 Редактор: Искра Ангелова
ЦСКА е близо до още един нов играч преди рестарта на шампионата

ЦСКА ще привлече поне още един нов футболист до края на трансферния прозорец. У нас той отвори вчера и ще затвори в края на месеца. Досега "червените" се подсилиха само с един играч по време на прекъсването в шампионата.

В началото на годината те парафираха с норвежкия офанзивен състезател Тобиас Хайнц. Той пристигна от "Сарпсборг" за 600 хил. евро. Очакваше се съвсем скоро след това от "Армията" да осъществят още един входящ трансфер и новите да са на разположение на Саша Илич за подготвителния лагер в Белек. Вместо това обаче последва затишие на трансферния фронт.

Скоро обаче то ще бъде нарушено, тъй като ЦСКА е в напреднали преговори с още един чуждестранен футболист. Очаква се до дни, а може би дори и до часове, въпросният играч да пристигне в България, за да се запознае с базата на клуба и да парафира с "червените". Неговото име и позицията, на която се подвизава, се пазят в тайна, съобщава "Тема спорт".

На "Армията" се нуждаят от подсилване в защита, където изпитваха сериозни проблеми по време на лагера в Турция и допуснаха цели 9 гола в шестте си контроли. Саша Илич е споделил пред шефовете, че иска да има бранител, който е бърз и умее да изнася уверено топката. Към момента "червените" не разполагат с подобен тип състезател.

Снимка: Lap.bg.