Проблем за Илич - Бисмарк Чарлс отново е контузен

21-годишният ганаец пристигна на "Армията" преди точно две години

11.01.2023 | 10:27 Редактор: Искра Ангелова
 Проблем за Илич - Бисмарк Чарлс отново е контузен

Младият нападател на ЦСКА Бисмарк Чарлс е контузен за пореден път, разбра "Тема Спорт". Той е пристигнал с болежки за старта на зимната подготовка и тренира отделно от основната група. Не присъства и на откритото за медиите занимание в понеделник.

21-годишният ганаец пристигна на "Армията" преди точно две години - в началото на 2021, но така и не успява да се отърве от постоянните травми, които го мъчат. През лятото дори претърпя операция в клиника във Валенсия. Той донесе Купата на България на червените за сезон 2020/21 с победен гол на финала срещу "Арда". Това обаче е и последното му попадение, като не се е разписвал вече над година и половинa.

Любопитно е, че Чарлс бе забравен от треньора си Саша Илич по време на брифинга му в понеделник. 

"Имаме общо 28 футболисти, в този списък слагаме и контузените Бамба и Дончев, както и четирима млади играчи, които се готвят с нас - Божев, Маринов, Папазов и Антонов. Това е добра бройка за пролетния полусезон. Разбира се, искам да дойдат футболисти, но само ако те могат да ни донесат качество", заяви сърбинът.

"Червените" се готвиха с 26 играчи, а като добавим Бамба и Дончев, бройката става точно 28. Остава отворен въпросът дали клубът няма скоро да се раздели с някой от трениралите в понеделник и Илич просто е забравил да спомене Чарлс сред контузените, или за ганаеца ще бъде търсен нов отбор.

Снимка: Lap.bg.