Най-титулуваният футболист - Дани Алвеш, е обвинен в сексуално насилие

Инцидентът е станал на 30 декември в нощен клуб в Барселона

02.01.2023 | 11:45 Редактор: Искра Ангелова
Най-титулуваният футболист - Дани Алвеш, е обвинен в сексуално насилие

Бразилският национал Дани Алвеш беше обвинен от жена в сексуален тормоз, разкриха медиите в Испания. Инцидентът е станал на 30 декември рано сутринта в нощен клуб в Барселона. Алвеш, който е футболист на мексиканския "Пумас" и игра за "Селесао" на Световното първенство в Катар, пристигнал в каталунската столица за новогодишната нощ.

Испанските медии пишат, че жена твърди, че е била тормозена от 39-годишния защитник в нощен клуб в Барселона на 30 декември. Тя отишла в полицията и съобщила, че Алвеш е пъхнал ръката си под бельото ѝ.

След това уплашената дама предупредила приятелите си, а те предали информацията на служителите, отговарящи за сигурността в нощния клуб. Компанията веднага била преместена на безопасно място, като същевременно била уведомена каталунската полиция. Жената вече е преминала медицински преглед в болница в Барселона, съобщава gol.bg.

Пред униформените предполагаемата жертва  разказала за случилото се, но Дани Алвеш вече бил напуснал дискотеката. Близки до футболиста отрекоха, че е имало сексуален тормоз пред изданието "ABC", въпреки факта, че Алвеш действително е бил в споменатото заведение.

"Той беше там за кратко и нищо не се случи", обяснили приятелите му.

Дани Алвеш е най-титулуваният футболист в историята с 46 трофея. Той е обличал екипите на "Севиля", "Ювентус", "Барселона", "Пари Сен Жермен" и Сао Пауло.

Снимка: БГНЕС