Сираков: "Левски" ще да върви смело по своя възходящ път, който скоро ще го изведе на върха

Мажоритарният собственик направи обръщение към всички привърженици на отбора

24.12.2022 | 17:01 Редактор: Вяра Димова
Сираков:

Мажоритарният собственик на ПФК "Левски" Наско Сираков направи обръщение към всички привърженици на отбора в навечерието на Коледните празници.

Ето част от обръщението:

"Скъпи Левскари!

В навечерието на Бъдни вечер искам да благодаря на всички Вас за невероятната подкрепа. Искам да пожелая на всеки един от вас и неговото семейство здраве, любов и просперитет!

Нека Новата 2023 година бъде богата на "сини" победи и на мощна подкрепа от Вас, нашите верни фенове, както досега. Нека да завършим успешно историческата Мисия за спасяването на най-обичания футболен клуб в България - "Левски"!

Искам да Ви уверя, че ПФК "Левски" ще продължи да върви смело по своя възходящ път, който скоро ще го изведе на върха. Там, където му е мястото!

Благодаря на Станимир Стоилов, който има основен принос за спечелването на Купата на България и за развитието на отбора. Благодаря на неговия щаб, на треньорите от Детско-юношеската школа, на всички футболисти, на ръководството на клуба, на администрацията на ПФК "Левски", на Управителния и Надзорния съвет на клуба за абсолютната им отдаденост към задълженията и работата. Благодаря на Пламен Петров за развитието на клубния магазин".

Още от обръщението на "синята" легенда четете в gol.bg.

Снимка: lap.bg


1
1 rate up comment rate down comment 0
ТОЗ КОЙТО ПАДНЕ
преди 1 година
До 6то място фъф таблицата... Пу за него Сигнализирай за неуместен коментар