ЦСКА поиска вратаря на "Славия", той е готов да премине на "Армията"

Светослав Вуцов е твърд титуляр в състава на "белите"

22.12.2022 | 11:53 Редактор: Тодор Петров
ЦСКА поиска вратаря на

ЦСКА проявява интерес към привличането на националния вратар Светослав Вуцов. 20-годишният страж е собственост на "Славия" и през есента бе несменяем титуляр в тима от "Овча купел". Той бе на терена в 18 шампионатни срещи, в които записа 5 сухи мрежи. 

"Червените" отдавна следят развитието на младока. Той се наложи в "Славия" през сезон 2020/21, когато изигра 22 мача в първенството. През миналата кампания записа още 28 срещи в Първа лига. Макар че е доста млад, Вуцов вече притежава сериозен опит.

Вратарят няма нищо против да заиграе на "Армията", пише "Тема спорт". Той не крие пристрастията си към ЦСКА, въпреки че е юноша на "Левски". На един двубой между "червените" и "Славия" камерите запечатаха момент, в който стражът припява песен на армейската агитка.

В момента титуляр на вратарския пост в ЦСКА е бразилецът Густаво Бусато. 32-годишният бразилец пази в 16 от 18-те шампионатни двубоя на тима, като в 10 от тях не допусна попадение. Договорът на Густаво изтича през лятото, но все още не са направени стъпки за неговото удължаване. 

Снимка: Lap.bg