Станимир Стоилов: Бъдещето на "Левски" е осигурено за години

Треньорът подчерта, че разчита на млади футболисти

15.12.2022 | 15:51 Редактор: Вяра Димова

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов даде специално интервю пред клубната телевизия, в което прави равносметка на изминалата година за "сините".

"Една труда, щастлива, емоционална и радостната левскарска година. "Левски" се върна към корените си и обединението си. Отборът си върна любовта на феновете, както и трофей след толкова много години. "Левски" си върна и футболната гордост на терена. Като завършек накрая имаше и резултати, които според мен ни показаха реално състоянието на отбора или превъзходството на отбора на терена", каза още Стоилов.

Той определи 2022 г. като доста положителна година за клуба. Посочи, че за всички в отбора е бил добър атестат за работата, че "Левски" е успял да изчисти огромните задължения към хора, треньори и футболисти.

"Левски" е изключително близо да стане хегемон в българския футбол. Естествено трябва да се донамести мозайката, иначе играчите които имаме показаха, че могат да играят наравно или по-добре с останалите фаворити. Имаме много интересна сплав от млади и опитни играчи. Основно сме се ориентирали към селекция с млади футболисти", коментира треньорът и подчерта, че бъдещето на клуба е осигурено за години.

Снимка: lap.bg