Шофьорът на камиона, в който се блъсна Миодраг Йешич: Всичко стана за две секунди

Той е невредим след зловещия челен сблъсък

09.12.2022 | 17:28 Редактор: Вяра Димова
Шофьорът на камиона, в който се блъсна Миодраг Йешич: Всичко стана за две секунди

Шофьорът на камиона, в който вчера сутринта се блъсна бившият треньор на ЦСКА и легенда на сръбския футбол Миодраг Йешич, разказа за инцидента.

Той е невредим след зловещия челен сблъсък, станал на магистралата Рума - Ярак, в автономната република Войводина, съобщава republika.rs.

"Когато видял автомобил "Ситроен", управляван от Йешич, той се опитва да го избегне, но не успява", казва източник на "Kurir" след разследването, цитиран от "Фокус".

Става ясно, че шофьорът е в шок от случилото се. Той е родом от Лозница, а пред сръбската преса обяви, че е нямало как да избегне удар с автомобила на Миодраг Йешич.

"Всичко стана за две секунди", повторил няколко пъти шокираният шофьор. Движението в участъка на катастрофата беше спряно за часове.

"Разследването ще установи всички подробности около катастрофата, а шофьорът на камиона не е задържан, защото не е причинил катастрофата, при която загина Миодраг Йешич. След инцидента екип на Спешна помощ е прегледал шофьора на камиона, който е дал и показания в полицията" - добавя още източникът от разследването.

Снимка: БГНЕС