Водят класни футболисти на Стоилов при смяна на собствеността в "Левски"

Приоритет за новите босове ще бъде инвестицията в нов стадион

08.12.2022 | 07:48 Редактор: Тодор Петров
Водят класни футболисти на Стоилов при смяна на собствеността в

От това дали "Левски" ще обяви новия собственик, зависи много как ще изглеждат "сините" през пролетния полусезон. В понеделник сръбският бизнесмен Драган Шолак за първи път лично призна, че проявява интерес към мажоритарния пакет акции на столичани.

Според "Тема Спорт", ако дяловете на Наско Сираков преминат в ръцете на компанията на Шолак, то приоритет за новите босове ще бъде инвестицията в построяването на нов стадион и реновиране и разширяване на базата на "Герена". Естествено, от първа важност са и покриването на големите дългове, особено тези към НАП. 

При смяна на собствеността Станимир Стоилов ще може да си позволи да подсили отбора във всички линии. Той ще може да привлече вратар, защитник, халф, крило и централен нападател. Това би била отлична новина за треньора, който на няколко пъти подчертаваше, че в сегашното си състояние Левски може да си позволи единствено взимането на един или максимум двама играчи, при това свободни агенти. 

След травмата на Билал Бари, "Левски" на практика няма чист централен нападател. Наложи се на този пост да бъдат въртени Илиян Стефанов и Ивелин Попов, които също в дадени моменти бяха в лазарета.

Снимка: Lap.bg