Мъри Стоилов след загубата на "Левски": Второто полувреме нямаше футбол, трудна година

"Не знам за нов инвеститор, надяваме се да има такъв", заяви треньорът на "сините"

04.12.2022 | 17:00 Редактор: Искра Ангелова

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов бе видимо недоволен след загубата на "сините" с 1:2 от "Лудогорец" за Купата на България.

Така "Левски" е аут от турнира и сдаде Купата. Мъри внесе яснота и по евентуалната смяна на собствеността на "Герена".

"Направиха се нужните разговори и срещи, върви се по някакъв план. Но това не зависи от нас, а от евентуалните нови кандидати. Не знам за нов инвеститор, надяваме се да има такъв”, заяви Мъри.

"Въпреки тежкия противник и сблъсък отборът изглеждаше добре. Разликата беше, че противникът реализира при първите си две ситуации, а ние пропуснахме още през първото полувреме", допълни той.

"През второто отпаднахме физически, нямахме възможност да вкараме футболисти, за да задържим същия ритъм. Имахме и положенията, и амбицията да спечелим. Вторите 45 минути нямаше футбол - накъсана игра, симулации. Явно имаме проблем с дузпите", подчерта треньорът на "сините".

"Тази малка бройка играчи изкара 11 месеца без прекъсване. Тези, които влязоха, не са тренирали от дълго време. Прекарахме трудна и тежка година. Отборът има едно голямо желание да се бори. Левски се завръща към корените си", завърши Станимир Стоилов.

Снимка: Lap.bg