"Локо" (Сф) е на 1/4-финал за Купата след класическа победа срещу "Витоша" (Бистрица)

Попаденията реализираха Ивайло Найденов, Алас Диас и Красимир Милошев

28.11.2022 | 14:46 Редактор: Искра Ангелова

"Локомотив" (София) спечели с 3:0 домакинството си на и "Витоша" (Бистрица) от осминафиналите на турнира за Купата на България. Попаденията реализираха Ивайло Найденов, Алас Диас и Красимир Милошев.

В 37-ата минута Божидар Кацаров пропусна най-доброто положение за "железничарите" от началото на двубоя. Той стреля с глава след центриране на Юлиян Ненов, но топката не попадна в във вратата. В заключителните секунди на първата част "Локо" (Сф) все пак стигна до попадение. Ивайло Найденов прати топката във мрежата на Цветелин Ставрев.

Осем минути след почивката Илия Димитров стреля с глава, но неточно. В 58-ата бразилецът Алан Диас не сбърка на метър пред голлинията на "Витоша" - 2:0 за "Локомотив".

В 69-ата минута главният съдия Станислав Тодоров показа директен червен картон на Ивайло Найденов. Крайният бранител повали резервата Християн Димитров, който излизаше очи в очи с Александър Любенов.

Десет минути преди края футболистите на "Локомотив" (София) стигнаха до трети гол. Красимир Милошев записа името си сред голмайсторите с много красиво изпълнение.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg.