Роналдо предизвика "хаос и цирк" в лагера на Португалия в Катар

Журналисти от цял ​​свят се опитаха да щурмуват лагера

21.11.2022 | 07:26 Редактор: Тодор Петров
Роналдо предизвика

Журналисти от Испания съобщиха за "хаос и цирк" в тренировъчния лагер на Португалия в Катар в първия тренировъчен ден на Световното първенство. Португалия е в група Н заедно с Гана, Уругвай и Южна Корея. Европейските шампиони от 2016 г. ще дебютират на финалния турнир срещу Гана на 24 ноември.

Вестник "Марка" пише, че португалската футболна федерация е създала бункер, за да гарантира, че отборът на Фернандо Сантош ще бъде засегнат най-малко от скандалното интервю на Кристиано Роналдо и последствията от него. Инициативата обаче не беше напълно успешна. 

Журналисти от цял ​​свят се опитаха да щурмуват лагера на Португалия. Не всички са получили достъп, тъй като не са попълнили своевременно съответното заявление.

Хората, които отговаряха за реда, бяха превъзхождани от многобройните представители на медиите, така че пред вратите на лагера на Португалия настъпи хаос, пише "Труд".

"Това е заради Кристиано Роналдо. Това интервю", казаха дори португалските журналисти. Британските журналисти се опитаха да влязат на тренировките на Португалия.

Снимка: БГНЕС