Betmarket.bg е новата звезда на онлайн хазартната сцена в България

16.11.2022 | 14:53 Редактор: Елеонора Танева
Betmarket.bg е новата звезда на онлайн хазартната сцена в България

Дойде време и за голямото спортно събитие на 2022 г. - Световното първенство по футбол в Катар. Колкото и противоречиви да са мненията и очакванията за първия есенно-зимен Мондиал, със сигурност голяма част от почитателите на играта очакват форума с огромно нетърпение. А в навечерието на планетарния шампионат разбрахме, че предстои още един важен старт - този на новия букмейкър Betmarket.bg. Да, наясно сме какво предизвиква това сравнение. От една страна говорим за най-голямото футболно първенство, а от друга - за вече поредния онлайн хазартен оператор на национално ниво. Но това, което поднася компанията за залози, може да направи изживяването покрай Мондиала още по-интересно.

Световното наистина се случва на необичайно място и в необичайно време. По средата на клубния сезон, форумът в Катар прекъсва клубния календар в период, в който сме свикнали да се играят последните квалификации за голямо първенство и да се определят отборите, които излизат от групите в евротурнирите. Е, сега съперниците в елиминациите на Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите вече са ясни. А когато говорим за национални отбори, на дневен ред не са някакви пресявки, а възможно най-големият и важен шампионат на планетата. И от Betmarket се стараят да отговорят на очакванията на феновете, които покрай маратона от мачове всеки ден търсят и възможно най-изгодните и интересни опции за залози.

И основният въпросът е кой ще стане световен шампион

32 отбора започват участие на Мондиал 2022, но на всеки е ясно, че голяма част от тях нямат реални шансове за грабнат трофея. Списъкът на истинските претенденти може да се сведе до 8-9 участника, при това за някои от тях триумф със световната купа също би бил истинско чудо. Съставите на Нидерландия, Португалия и Белгия разполагат с безспорна футболна класа, но в никакъв случай не са сред главните фаворити. Нито една от тези страни не е преживявала такъв футболен триумф, въпреки че “лалетата” например са достигали три пъти до световните финали.

А кой е с най-големи шансове за титлата? За никого не е изненада, че това е отборът на Бразилия. Петкратните световни шампиони не са стъпвали на върха от 20 години насам и мнозина смятат, че вече е дошъл мигът за шестия триумф на “селесао”. Сега или никога пък е ситуацията при суперзвездата на Аржентина Лионел Меси. Мондиал 2022 ще бъде последен за магьосника, който счупи всички рекорди на клубно ниво, но така и не може да достигне до най-важния трофей на националноравнище.

Южноамериканските колоси са с най-големи шансове за титла в Катар. Със сигурност много нови клиенти на Betmarket ще бъдат поблазнени и от идеята да заложат на това, че Франция ще успее да защити трофея, който спечели през 2018-та. Нито един отбор не е успял да спечели две поредни световни купи от 60 години насам, като “петлите” ще се опитат да блеснат с такова постижение. Досега то е било по силите само на Бразилия и Италия (Да напомним, че “адзурите” ще отсъстват от втори последователен планетарен форум). Но пълният със звезди отбор на Франция трябва да се справи и с проклятието от предишните 3 световни първенства, на които шампионът неизменно отпадаше още в групите. От друга страна след 2002-ра, когато Бразилия взе петата си световна купа, на върха неизменно стъпва европейски отбор. И сега някои от главните претенденти са от Стария континент, като освен шампиона от 2018-та можем да посочим отбори като Германия, Испания и Англия.

Но докато се стигне до финала и определяне на носителя на трофея има време. Преди това предстоят десетки интересни мачове в групите и елиминациите, а с идеите, които можем да открием в менюто на Betmarket, световното може да стане още по-интересно.