Роналдо каза цялата истина и попиля всички в "Манчестър Юнайтед"

"Опитаха се да ме изгонят, чувствах се предаден", заяви португалецът

14.11.2022 | 08:24 Редактор: Тодор Петров

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо разбуни духовете със скандално интервю за известния журналист Пиърс Морган. Португалецът отговори на много от известните си критици и призна, че не изпитва никакво уважение към мениджъра Ерик тен Хаг. Роналдо разкри, че се чувства предаден заради опитите да бъде изгонен от клуба.

"Да, опитаха се да ме изгонят. Не само треньорът, но и още няколко души около клуба. Чувствах се предаден. Превърнаха ме в изкупителна жертва. Някои хора тук не ме искаха, не само тази година, но и миналата също", изтъкна 37-годишният нападател. 

Роналдо не се изказа никак ласкаво за мениджъра на Юнайтед Ерик тен Хаг. 

"Не мога да изпитвам уважение към някого, който не демонстрира същото към мен", категоричен беше португалецът.

"Уейн Руни? Не знам защо постоянно ме атакува. Може би защото кариерата му приключи, а аз все още играя на високо ниво. Няма да казвам, че изглеждам по-добре от него. Което всъщност е истина", каза още Роналдо.

"След напускането на сър Алекс няма никакво развитие. Нищо не се е променило. Мисля, че феновете трябва да знаят истината. Искам най-доброто за клуба, затова се върнах. Но има неща от кухнята, които ни пречат да стигнем нивото на "Ман Сити", "Ливърпул", а сега и "Арсенал". Клуб от калибъра на "Манчестър Юнайтед" трябва винаги да е на върха, а ние не сме там. Пикасо е казал, че за да изградиш нещо ново, първо трябва да разрушиш старото. Ако в клуба искат да започнат с мен, няма проблем. Обичам "Юнайтед" и феновете, те винаги са на моя страна. Но ако целта е да се опита нещо различно, трябва да се направят много, много промени", смята суперзвездата.

Вижте повече във видеото.

Снимка: БГНЕС