Бамба изигра последния си мач за ЦСКА?

Нападателят претърпя опеrация в Норвегия, след като старата контузия в коляното отново започна да създава проблеми

05.11.2022 | 11:10 Редактор: Ирена Бакърджиева
Бамба изигра последния си мач за ЦСКА?

Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба претърпя опеrация вчера в Норвегия. 27-годишният футболист напусна лагера на "армейците" преди десетина дни и се прибра в страната, където е израснал.

Той записа 8 мача с червения екип, в които отбеляза един гол - за победата с 1:0 над "Спартак" (Варна).За последно пък бе на терена при домакинството на "Пирин" (2:1) в началото на октомври.

След това обаче старата контузия в коляното отново започна да създава сериозни проблеми на котдивоареца. Именно тя бе причината през лятото неговото привличане да се забави с повече от месец, в който той тренираше с отбора.

Много е вероятно котдивоарецът вече да е изиграл последния си мач с червената фланелка, като договорът му, който е с продължителност до лятото, да бъде прекратен предсрочно.

Бамба публикува снимка в социалните мрежи от болницата, а за операцията му съобщиха и от ЦСКА, като това бе първа официална информация от клуба за нападателя в последните седмици, пише gol.bg.

Трайно контузен при "червените" е и младокът Асен Дончев, който също се подложи на операция на коляното. Тя се проведе в края на септември в Мюнхен. Очакванията са той да бъде напълно възстановен за старта на зимната подготовка през януари.

Снимка: БГНЕС