Пенев: Очаквам много добър мач с "Левски" - с висока динамика и единоборства

"Двата отбора играят по различен начин, но това е интересно", посочи треньорът на ЦСКА 1948

28.10.2022 | 15:10 Редактор: Ваня Кузманова

"Те имат добър състав и всеки един футболист може да ни създаде проблеми, както и във всички останали отбори в efbet Лига. Ние се готвим конкретно за този съперник и аз очаквам един много добър мач, с много приятен футбол, с висока динамика, единоборства", коментира треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев преди двубоя с "Левски" от 16-ия кръг на Първа лига.

"Сините" приемат своя съперник в събота от 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов" във важна битка в челото на класирането. 

"Да, двата отбора играят по различен начин, но това е интересно. Ще се срещнем два отбора, които искат да имат инициативата по време на мача. Затова казвам, че ще бъде интересно. Биеш, падаш, хикс, това е за статистиката. Футболът е друга материя и това е практика, практика, практика. Разбира се, това, което показваш, се отразява в статистиката и в един момент тя не е най-важното във футбола, тя просто може да ти добави малко информация, но в никакъв случай не е най-важното. Нямам контузени футболисти", каза Пенев на пресконференция преди двубоя.

Относно това дали някой може да детронира "Лудогорец" през този сезон, Пенев заяви: "Лудогорец" се отличава с много висок бюджет за нашите стандарти, почти 20-23 равностойни футболисти, което е един лукс за треньора. Ще видим, има много мачове да се изиграят, всичко е възможно. Не отписвам нито една титла, това трябва да ни послужи като стимул за една битка, която водим ежеседмично, но не само на футболния терен, водим и други битки".

Гледайте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg