Моуриньо: Готови сме да бием "Лудогорец" на "Олимпико"

"Нуждаем се от тази победа", коментира португалецът

28.10.2022 | 10:39 Редактор: Тодор Петров

Треньорът на "Рома" Жозе Моуриньо остана доволен от победата с 2:1 над ХИК Хелзинки в група "С" от Лига Европа. Специалния заяви, че тимът му е играл за феновете, които са пътували да го подкрепят чак до Финландия. 

Сега тимът му трябва да търси задължителен успех в последния мач с "Лудогорец" на "Олимпико", а Моуриньо отсече, че тимът му е готов за това предизвикателство.

"Вече казах, че е важно да оцелеем в турнира, а това означава преди последния мач да имаме шансове за продължаване напред. Готови сме да приемем "Лудогорец" у дома и се нуждаем от тази победа", коментира португалецът.

"Има натрупване на мачове, на умора. Бяхме поставени в трудна ситуация още след загубата от "Лудогорец" в първия двубой и още повече след незаслуженото поражение от "Бетис". Затова имахме моралната задача да зарадваме нашите фенове, които дойдоха от Рим, които може би са дали последното си евро за това пътуване, за да подкрепят любимата си Рома. Затова трябваше да им се отплатим с победа", каза още Моуриньо.

Снимка: БГНЕС