Илич: Това беше най-добрият ни мач, играхме по-добре от "Лудогорец"

Разградчани биха "червените" с 2:1

10.10.2022 | 22:28 Редактор: Петя Кръстева

Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви, че срещата с "Лудогорец" е била най-добрата за "червените", откакто той е начело на отбора. Шампионите победиха с 2:1 в Разград, въпреки че столичани доминираха в мача.

"Това е най-добрият мач на ЦСКА, откакто аз съм треньор. Без значение от резултата, играхме по-добре от "Лудогорец". Ако трябва да обобщим, "Лудогорец" от 2-3 удара вкара два гола. Ние създадохме 6-7 чисти положения, но вкарахме само един. Големите отбори успяват да се справят с тези ситуации под натиск. Ние допуснахме гол", каза Илич.

"През цялото време играхме на ниво, на което винаги трябва да играем. Искам да поздравя всички мои футболисти. Ако продължаваме да играем така, победите ще се върнат. Когато играем като отбор, можем да се противопоставим на "Лудогорец" и "Левски". Когато не го правим, не се получава", добави той.

Илич беше категоричен, че не се страхува да променя нещата в движение

"Бяхме с трима отзад и се справихме. От загубите трябва да се учим. Знам, че на футболистите ще им е трудно, но трябва да си извлечем поуките. Имаме още трудни мачове, но само с такава игра може да очакваме добри резултати", категоричен бе той. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК