Без победител в шестголово шоу между "Ливърпул" и "Брайтън"

Леандро Тросар смълча трибуните на “Анфийлд” с паметен хеттрик

01.10.2022 | 20:15 Редактор: Искра Ангелова

Леандро Тросар смълча трибуните на “Анфийлд” с паметен хеттрик за равенството 3:3 с "Ливърпул". Гостите от "Брайтън" водеха с 2:0 още до 18-та минута след два гола на белгиеца. "Ливърпул" се върна в мача след дубъл на Роберто Фирмино (33, 54), а Адам Уебстър си вкара автогол в 63-та минута. Все пак Тросар още не бе казал последната си дума и в 83-та минута направи мача си перфектен с третия си гол за деня.

Така "Ливърпул" продължи колебливото си представяне от началото на сезона и записа 4-то си равенство от 7 мача. Тимът на Юрген Клоп има едва две победи и събра актив от 10 точки. "Брайтън" пък е на 4-та позиция с 14 точки. Другата добра новина за гостите е, че новият мениджър на тима Роберто Де Дзебри дебютира за клуба с повече от впечатляващ резултат.

"Ливърпул" започна кошмарно мача и още до 18-та минута изоставаше с 0:2. Все пак добрата новина за привържениците на “червените” бе, че резултатът за гостите не бе още по-солиден. В 4-та минута Брайтън изгради страхотно бързо нападение, при което Уелбек подаде на Леандро Тросар, който се освободи елементарно от Трент и с хубав удар по диагонала направи 1:0.

В следващите минути "Брайтън" пропусна още две страхотни положения. Алисон обаче отрази страхотни удари на Уелбек и Тросар. В 18-та минута бразилецът нямаше много шансове след поредното добро положение за гостите, завършено от Тросар. Белгиецът бе изведен с едно докосване от Марч и с удар с левия си крак направи 2:0.

Вижте повече във видеото.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК