Мъри Стоилов раздал премии след победата срещу ЦСКА, извадил лични средства

Останал е доволен от тоталната агресия на футболистите и така решил да повдигне духа им

21.09.2022 | 15:21 Редактор: Елеонора Танева

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов е дал премия на футболистите след победата с 2:0 в дербито срещу ЦСКА в неделя. Мъри е извадил лични средства от джоба си и е наградил играчите си за успеха над червените. Той е останал много доволен от представянето на отбора, от тактическата дисциплина и тоталната агресия на всичките си възпитаници и е решил да повдигне допълнително духа в тима, съобщава "Тема спорт". През този сезон футболистите прибират по 1000 лева за победа в Първа лига, като не е изключено те да са завишени за двубоите срещу ЦСКА и "Лудогорец".

Все още не е ясно дали футболистите ще бъдат наградени с премии и от генералния спонсор Palms Bet, който след дербито честити успеха на сините. Букмейкърската компания направи това след спечелването на Купата на България през май. 

В същото време в клуба се очакват и сериозни приходи от билетите в дербито. Около домакинството на ПАОК в първия квалификационен кръг на Лигата на конференциите сините отчетоха рекорден приход от 549 167 лева. 

Вижте повече във видеото.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК