Стоилов: Заслужено победихме, играхме много добре

"Откакто аз съм треньор, отборът винаги играе с хъс и желание в дербитата", каза наставникът на "сините"

18.09.2022 | 19:40 Редактор: Ваня Кузманова

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов изрази задоволството си от победата с 2:0 над ЦСКА, но и най-вече от начина, по който игра отборът му.

"Заслужено спечелихме, бяхме много по-добрият отбор. Мисля, че през първото полувреме играхме много по-добре. през втората част мачът влезе в едно русло, което не ни харесва - бавене, спиране", коментира треньорът.

"Не ни достигна увереност, за да вкараме преди почивката. Имахме проблеми при последния пас, при последния удар. Казвал съм, че тези проблеми се преодоляват с много работа. Ние не можем да си позволим 4-5 нападателя, това са момчетата, с които работим", каза още той.

"Откакто аз съм треньор, отборът винаги играе с хъс и желание в дербитата. През второто полувреме нямаше мач, който можем да коментираме, а точно тогава вкарахме. Положенията на ЦСКА бяха индивидуални отигравания, а ние си създавахме положенията.

Казах на моите футболисти, че ние сме призвани за обръщаме историята. Всички се стараят. Имаме и слаби мачове, но не помня някой да е надиграл "Левски" на терена. ЦСКА не успя да отговори на нашата скорост в атака. Ние не търсим реванш за миналия мач, а се опитваме да носим радост на публиката. Тя изстрада с тези два кошмарни мача, загубени с дузпи, може би незаслужено. Дано днес да сме им дали поводи за радост", каза още Станимир Стоилов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК