Ивайло Чочев се разписа за победа на ЦСКА 1948 срещу "Септември"

Мартин Николов си изкара два жълти картона в рамките на две минути, защото удари Марио Топузов

16.09.2022 | 22:03 Редактор: Петя Кръстева
Ивайло Чочев се разписа за победа на ЦСКА 1948 срещу

ЦСКА 1948 победи трудно "Септември" с 1:0 в двубой от  Първа лига и отново излезе на първо място в класирането  с 23 точки. Отново в герой за "червените" се превърна Ивайло Чочев, който вкара победното попадение три минути преди края на редовното време. Това бе негов десети гол в 11 мача от началото на сезона.

ЦСКА 1948 бе по-добрият отбор през първото полувреме, но не успя да открие резултата. Две положения се откриха пред Александър Колев, който обаче с глава не успя да намери очертанията на вратата. Голмайсторът на Първа лига Ивайло Чочев имаше шанс да открие резултата още в първите минути, но ударът му бе блокиран. "Червените" имаха претенции и за дузпа за игра с ръка на Кристиян Пешов в наказателното поле, но съдията Иво Колев прецени, че няма основание да отсъди тежкото наказание.

През второто полувреме домакините се опитаха да натиснат, но не успяваха да стигнат до сериозни положения, а малкото такива бяха отразени от отлично играещия вратар на "Септември" Димитър Шейтанов, предаде БТА.

В 66-ата минута гостите останаха с човек по-малко на терена, след като Мартин Николов си изкара два жълти картона в рамките на две минути, като удари Марио Топузов в лицето.

Треньорът на домакините Любослав Пенев опита всичко, като пусна на терена дебютанта за тима си Евгений Сердюк, Георги Русев, Октавио. Шейтанов спаси много добра ситуация на Чочевмпреди да капитулира три минути преди края. 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК