Арестуваха брата на Погба заради обвиненията в изнудване

Адвокатът на Матиас заяви, че той отрича участието си

15.09.2022 | 14:55 Редактор: Искра Ангелова
Арестуваха брата на Погба заради обвиненията в изнудване

Френските власти задържаха по-големия брат на Пол Погба - Матиас, и четири други в разследването за изнудване, за което разкри звездата на Франция и "Ювентус", съобщиха източници, близки до случая.

Матиас Погба се представил "рано следобед на разследващите и бил поставен в полицейски участък", разкрил един от правните източници, който пожелал да запази анонимност. Сред петимата заподозрени, които били задържани в разследването, един бил заведен в участъка във вторник, а четирима в сряда.

Адвокатът на Матиас Погба заяви, че той отрича участието си в изнудване, за което сподели световният шампион с Франция и негов брат Пол, и заради което е обект на разследване.

Припомняме, че Погба обяви, че е бил изнудван от по-големия си брат за 13 млн. евро, като е бил заведен насила в апартамент в парижкото предградие Лани-сюр-Марн. Там е имало група мъже, негови приятели от детинство, както и двама маскирани. Те са поискали парите за дискретната охрана и протекция, която му е осигурена по време на двата му престоя като играч на "Манчестър Юнайтед", припомня БГНЕС.

В оплакването си пред полицията Погба е категоричен, че в очите на един от маскираните е познал брат си Матиас.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК