Стоилов с коментар за мача между "Левски" и "Локомотив", наясно е със състава за двубоя

"Локомотив" (София) - "Левски" винаги е бил отлично столично дерби", каза той

09.09.2022 | 17:38 Редактор: Ваня Кузманова
Стоилов с коментар за мача между

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов очаква интересно столично дерби при гостуването на "Локомотив" в мача от десетия кръг на Първа футболна лига утре от 18:45 часа. 

"Локомотив" (София) - "Левски" винаги е бил отлично столично дерби. Малко позавехнало през последните годините, най-вече заради лакътушенето и на двата отбора. Но винаги са ставали истински битки между двата отбора, истински дербита. Локомотив направи сериозно израстване откъм игрови стил и облик, откъм резултати. Направиха добра селекция през тази година, опитват се да играят комбинативен и добър футбол", каза Стоилов.

"През миналия сезон също имаха стабилен отбор, но изпитваха затруднения най-вече с резултатите. Сега взеха доста добри играчи и имат отбор, който може да създаде напрежение на всеки. Но винаги съм казвал, че проблемите можем да си ги направим само ние. Въпросът е да сме на максимална настойка и концентрация и да бъдем на високо ниво", коментира той.

Специалистът е наясно със състава, на който ще разчита за двубоя.

Един от най-опитните в състава на "сините" Ивелин Попов се завърна през миналата седмица в игра след дълго лечение на различни контузии, а наставникът на Левски смята все повече да разчита на него.

Повече по темата четете в gol.bg 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК