Тен Хаг каза защо "Ман Юнайтед" е трагичен и как отборът ще се подобри

Марсиал се контузи, а Роналдо не беше готов, посочи мениджърът

22.08.2022 | 12:11 Редактор: Тодор Петров
Тен Хаг каза защо

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Ерик тен Хаг разкри причините за слабото начало на сезона на отбора в английското футболно първенство. "Червените" дяволи" загубиха първите си два мача от кампанията във Висшата лига от "Брайтън" и "Брентфорд" и заемат предпоследното място в класирането.

"Направихме добра предсезонна подготовка, но после нашият номер 9 Марсиал се контузи, а Роналдо не беше готов. Липсваше ни и необходимият дефанзивен халф. В първия мач като титуляри започнаха двама централни защитници, които не бяха играли заедно, а също така и вратарят ни не направи добър двубой. Причини има, но ние ще ги поправим. Резултатите ни ще се подобрят. Показахме, че можем в подготовката", обясни Ерик тен Хаг.

"Това не е стандартът за "Манчестър Юнайтед", нито пък моят стандарт. Трябва да променим нещата. Всички трябва да разберат какво се изисква, за да носиш тази фланелка и да го приемат. Надявам се футболистите да са ядосани, но ядосани на себе си и на съотборниците си, че не правят необходимото. Когато те разберат, че не дават достатъчно за отбора, променят отношението си, нещата ще потръгнат", каза още мениджърът.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК