Изхвърлиха от нарядите на Шампионската лига съдията от "Левски" - "Хамрун"

Ковач е трябвало да свири един от плейофите в сряда

16.08.2022 | 13:00 Редактор: Искра Ангелова
Изхвърлиха от нарядите на Шампионската лига съдията от

Съдията Ищван Ковач, допуснал фаталната за "Левски" грешка преди гола на "Хамрун" в 92-ата мин от мача на "Герена", не получи наряд за плейофите за влизане в Шампионската лига през настоящата седмица, макар предварително да бе считан за сигурен главен арбитър на една от първите битки за попадане в групите на най-комерсиалния турнир, пише "Тема спорт".

Ковач е трябвало да свири един от плейофите за Шампионската лига в сряда, като дори имаше и предварителна информация, че е бил гласен да ръководи "Макаби" (Хайфа) - "Цървена звезда".

След постъпилата жалба от "Левски" до УЕФА обаче за двубоя в Израел бе избрана испанска бригада начело с Карлос дел Серо Гранде, който е ръководил мач на "Лудогорец" от 1/16-финалите в Лига Европа срещу италианския гранд "Интер". На мача "Динамо" (Киев) - "Бенфика" бе назначен германският рефер Феликс Цвайер. Срещата "Карабах" - "Виктория" (Пилзен) бе поверена на Славко Винчич.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
karnegi
преди 1 година
Той си свърши работата.Следващите кръгове ще му дадат наряд.Съдитята от "братска" Румъния,може да е горд,че отстрани един български отбор. Сигнализирай за неуместен коментар